KBC offline Quiz Answer 20 October 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2021

Kaun Banega Crorepati or KBC is a popular TV game show, hosted by Amitabh Bachchan. It is more interesting because the audience can take part in this hot show by playing KBC play along from their mobile. Beside regular questions during the show, mobile users can play 24*7 KBC offline game and increase their points.

In this post I'll share the answers of KBC offline quiz of 18th October. These are equally important for competetive exam. So, I've added some more information to the questions.

KBC offline Quiz Answer by BengaliGK (20 October, 2021)

1) Who is the story writter of the Hindi movie “Bajrangi Bhaijaan”?

A] K.V. Vijayendra Prasad
B] Javed Akhtar
C] Salim Khan
D] Gulzar

Correct Answer – A] K.V. Vijayendra Prasad

2) Dulles Internatonal Airport Serves which American city?

A] Denver
B] Washington DC
C] Phoenix
D] Chicago

Correct Answer – B] Washington DC

3) On which Caribbean island can you find the Blue Mountains?

A] Jamaica
B] Colombia
C] Costa Rica
D] Cuba

Correct Answer – A] Jamaica

4) Who was appointed as the MD and CEO of Dhanlaxmi Bank earlier this year?

A] T Latha
B] J K Shivan
C] K Shivaram
D] Nome of the Above

Correct Answer – B] J K Shivan

5) Former cricket legend Chris Cairns was a part of which nation’s national cricket team?

A] Eangland
B] South Africa
C] Auraila
D] New Zealand

Correct Answer – D] New Zealand

6) Amravati city is located on the banks of which river?

A] Krishna
B] Godavari
C] Kaveri
D] Mahanadi

Correct Answer – A] Krishna 

7) Lion, Leopard and Tiger are all species of which genus?

A] Tigris
B] Panthera
C] Solanum
D] Felis

Correct Answer – B] Panthera

8) Which of the following writter wrote the book “Asian Drama”?

A] Narendra Modi
B] Gunnar Karl Mydral
C] John Cairncross
D] Erich Segal

Correct Answer – B] Gunnar Karl Mydral

9) In which Indian State are the Elephanta Caves situated?

A] Kerala
B] Tamil nadu
C] Madhya Pradesh
D] Maharashtra

Correct Answer – D] Maharashtra

10) India will host the Badminton World Federation Championships for the second time in which year?

A] 2023
B] 2022
C] 2026
D] 2021

Correct Answer – C] 2026

KBC offline quiz answers of all dates.

If you regularly play KBC offline quiz, then please visit this blog. 

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন