KBC Offline Quiz Answer 30 September 2021

KBC Season 13 Offline Quiz Answer 30 September 2021

KBC or Kaun Banega Crorepati is a popular TV game show. With Sony LIV mobile app, the viewers also can answer the questions asked to the participant and win exciting prizes including a chance be on the hot seat. The viewers can increase their points by playing 24x7 offline quiz available on the app. There are many blogs of websites who help the viewers by providing correct answers and viewers can attempt the quiz after visiting those posts. In this blog, we publish the answers to KBC Offline Quiz for QUIZ LOVERS who want to enrich their knowledge. This is purely an educational effort. For all KBC Offline Quizs of Season 13 Click Here.

KBC Offline Quiz 30 September 2021 Answers

KBC Offline Quiz September 30 (Thursday), 2021. Play 24 x7 Offline Quiz and make more points. Here are the right answers:- 

1) How many days are there in a leap year? 

A- 365

B- 369

C- 366

D- 367

Correct Answer: C- 366


2) Into how many parts is the small intestine divided in the human body?

A- 3

B- 2

C- 4

D- 5 

Correct Answer: A- 3


3) Great Barrier Reef of Australia is located parallel to? 

A- East Coast

B- West Coast

C- South Coast

D- North Coast

Correct Answer: D- North Coast


4) What is the chemical name of 'Salt'?

A- Sodium Nitrate

B- Ammonium Chloride

C- Sodium Chloride

D- Calcium Chloride

Correct Answer: C- Sodium Chloride


5) Which female Indian athlete won a gold medal at the 1970 Bangkok Asian Games in the 400 m race?

A- M.L. Valsamma

B- Kamaljeet Sandhu

C- P.T. Usha

D- Karnam Malleswari

Correct Answer: B- Kamaljeet Sandhu


6) In which of the following movies, actress Sridevi was in a double role? 

A- Mr. India

B- English Vinglish

C- Chalbazz

D- Judaai 

Correct Answer: C- Chalbaaz


7) The Union Minister of Education has inaugurated the Shaheed Bhagat Singh Smarak in which Union territory? 

A- Daman and Diu

B- New Delhi

C- Lakshadweep

D- Andaman and Nicobar

Correct Answer: B- New Delhi


8) Which city is home to India's largest museum?

A- Bengaluru

B- New Delhi

C- Mumbai

D- Kolkata

Correct Answer: D- Kolkata


9) Which city in India is known as the Queen of the Arabian Sea?

A- Mumbai

B- Surat 

C- Kochi

D- Alappuzha

Correct Answer: C- Kochi


10) Which actor potrayed the role of Emperor Akbar in the movie 'Mughal-E-Azam'? 

A- Prithviraj Kapoor

B- Raj Kapoor

C- Dilip Kumar

D- Raaj Kumar

Correct Answer: A- Prithviraj Kapoor

For all KBC Offline Quizs of Season 13 Click Here.

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন