KBC offline Quiz Answer Today 13 October 2021

KBC Season 13: KBC Offline Quiz Answer Today 11 October 2021

KBC or Kaun Banega Crorepati is a popular TV game show. With Sony LIV mobile app, the viewers also can answer the questions asked to the participant and win exciting prizes including a chance be on the hot seat. The viewers can increase their points by playing 24x7 offline quiz available on the app. There are many blogs of websites who help the viewers by providing correct answers and viewers can attempt the quiz after visiting those posts. In this blog, we publish the answers to KBC Offline Quiz for QUIZ LOVERS who want to enrich their knowledge. This is purely an educational effort. For all KBC Offline Quizs of Season 13 Click Here.

KBC Offline Quiz 13th October 2021 Answers

KBC Offline Quiz October 13 (Wednesday), 2021. Play 24 x7 Offline Quiz and make more points. Here are the right answers:- 

1) Who is the author of 'Death in The Castle'?

A] Thomas Mann
B] H.P Nanda
C] Pearl S. Buck
D] John Gunther
Correct Answer: C] Pearl S. Buck

2) The Oval stadium in England is associated with?

A] Polo
B] Cricket
C] Hockey
D] Football
Correct Answer: B] Cricket 

3) The concept of goods and services tax originated in which country?

A] India
B] United States of America 
C] Germany 
D] Canada 
Correct Answer – D] Canada

4) What is the social media platform being developed by Bangladesh as an alternative for Facebook? 

A] Whatchat
B] Jogajog
C] Talon
D] CloutHub 
Correct Answer – B] Jogajog 

5) India is located in which hemisphere?

A] North-eastern hemisphere
B] East-eastern hemisphere
C] South-eastern hemisphere 
D] West-eastern hemisphere 
Correct Answer – A] North-eastern hemisphere

6) In which year was ISRO established?

A] 1967
B] 1968
C] 1969
D] 1965 
Correct Answer – C] 1969 

7) Which big cat species has the longest canine teeth?

A] African lion 
B] Siberian tiger 
C] Indian tiger 
D] clouded leopard 
Correct Answer – D] Clouded leopard


8) Bathukamma is a part of which festival? 

A] Ugadi
B] Makar Sankranti
C] Dussehra
D] Deepavali
Correct Answer – C] Dussehra 


9) Which of the following is the folk dance of Uttarakhand?

A] Jhora
B] Ghumar
C] Kathakali
D] Laho
Correct Answer – A] Jhora

10) where is Indian Immunologicals Limited located? 

A] Mumbai
B] Hyderabad 
C] Bengaluru 
D] Chennai 
Correct Answer – B] Hyderabad

For all KBC Offline Quiz of Season 13 Click Here.

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন