KBC offline Quiz Answer 15 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 15 November 2021

Kaun Banega Crorepati or KBC is a popular TV game show, hosted by Amitabh Bacchan. It is more interesting because the audience can take part in this hot show by playing KBC play along from their mobile. Beside regular questions during the show, mobile users can play 24*7 KBC offline game and increase their points.

In this post I'll share the answers of KBC offline quiz of 15th November. These are equally important for competitive exam. So, I've added some more information to the questions.

See Also:

KBC Offline Quiz Answer 12th November

KBC Offline Quiz Answer 16th November

KBC offline Quiz Answer by BengaliGK (15 November, 2021)

1) Where do the fats get stored in the human body?
Correct Answer – Adipose

2) Name the hokey player from Odisha who represented India in the Olympics from 1996 to 2004 and finally bid adieu to international hockey on 2nd may 2010?
Correct Answer – Dilip Tirkey

3) Which of the following author writes in the Kannada Language?
Correct Answer – Masti Venkatesha Iyengar

4) What is the new subsidy per bag of DAP fertilizer set by the Union Government to provide relief to farmers?
Correct Answer – ₹ 1200

5) As a waterfall retreats upstream, it creates a feature called?
Correct Answer – Gorge

6) Where was the Imperial Forest Research Institute set up in 1906?
Correct Answer – Dehradun

7) Which state has the lowest per capita income?
Correct Answer – Bihar

8) Which Bollywood personality has been honored with the Meryl Streep Award for Excellence?
Correct Answer – Aishwarya Rai Bachchan

9) In India, in which year was the Service tax first introduced?
Correct Answer – 1994

10) The Kala Ghoda Arts Festival is associated with which one of the following cities?
Correct Answer – Mumbai

If you regularly play KBC offline quiz, then please visit this blog.

KBC offline quiz answers of all dates.

If my post is helpful, please let me know by commenting bellow.

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন