KBC offline Quiz Answer 17 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 17 November 2021

Kaun Banega Crorepati or KBC is a popular TV game show, hosted by Amitabh Bacchan. It is more interesting because the audience can take part in this hot show by playing KBC play along from their mobile. Beside regular questions during the show, mobile users can play 24*7 KBC offline game and increase their points.

In this post I'll share the answers of KBC offline quiz of 17th November. These are equally important for competitive exam. So, I've added some more information to the questions.

See Also:

KBC Offline Quiz Answer 16th November

KBC Offline Quiz Answer 18th November

KBC offline Quiz Answer by BengaliGK (17 November, 2021)

1) Which of the following is an edible underground stem? 

Correct Answer – Ginger

2) Who is the organizer of the Indian Premier League tournament?

Correct Answer – BCCI

3) When did become a member of the International Monetary Fund (IMF)?

Correct Answer – 1945

4) Who wrote the line, “A thing of beauty is a joy forever” in this poem “Endymion”?

Correct Answer – John Keats

5. The equator passes through which of the following African lake? 

Correct Answer– Victoria

6) The “Ring of Fire” is a string of volcanoes in and around what ocean?

Correct Answer – Pacific Ocean

7) What are churros traditionally served with?

Correct Answer – chocolate

8) “Who among the following has written Bangladesh national anthem” ” Amar Sonar Bangla”? 

Correct Answer – Rabindranath Tagore

9) Who was the first Indian ruler who had territory outside India?

Correct Answer – Kanishka

10) Which organization has released the Report on Currency and Finance (RCF)?

Correct Answer – RBI

If you regularly play KBC offline quiz, then please visit this blog.

KBC offline quiz answers of all dates.

If my post is helpful, please let me know by commenting bellow.

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন