KBC offline Quiz Answer 25 October 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2021

Kaun Banega Crorepati or KBC is a popular TV game show, hosted by Amitabh Bacchan. It is more interesting because the audience can take part in this hot show by playing KBC play along from their mobile. Beside regular questions during the show, mobile users can play 24*7 KBC offline game and increase their points.

In this post I'll share the answers of KBC offline quiz of 25th October. These are equally important for competitive exam. So, I've added some more information to the questions.

KBC offline Quiz Answer by BengaliGK (25 October, 2021)

1) In which year the Mid-day Meal scheme was launched?

A. 1999
B. 1993
C. 1996
D. 1995

Correct Answer – D. 1995

2) Among the following, what causes Chickenpox infection?

A. Protozoa
B. Bacteria
C. Varicella-zoster virus
D. Fungus

Correct Answer – C. Varicella-zoster virus

3) Which number is next (right) to the number “20” on a standard British dartboard?

A. 19
B. 18
C. 0
D. 1

Correct Answer – D. 1

4) Which city is the capital of the Philippines?

A. Kuala Lumpur
B. Manila
C. Jakarta
D. Bangkok

Correct Answer – B. Manila

5) Among the following which animal does not have vocal cords?

A. Giraffe
B. Donkey
C. Horse
D. Dog

Correct Answer – A. Giraffe

6) Which of the following author wrote the book “Saket”?

A. Chetan Bhagat
B. Sudha Murthy
C. Arundhati Roy
D. Maithili Sharan Gupta

Correct Answer – D. Maithili Sharan Gupta

7) On which date World Elephant Day is celebrate every year?

A. 11th August
B. 11th May
C. 12th August
D. 13th June

Correct Answer – C)12th August

8) Which is the largest continent that has longest series of coastlines?

A. Africa
B. Europe
C. Australia
D. Asia

Correct Answer – D. Asia

9) Clearwell Caves and the Viewpoint of Symonds Yat are located on the edge of which forest?

A. Monteverde Cloud Forest
B. Daintree rainforest
C. The Forest of Dean
D. Amazon Rainforest

Correct Answer – C. The Forest of Dean

10) What is Biodiversity?

A. Species of Birds
B. Variety of Life on Earth
C. Species of Water Animals
D. Plan Species

Correct Answer – B. Variety of Life on Earth

If you regularly play KBC offline quiz, then please visit this blog.

KBC offline quiz answers of all dates.

If my post is helpful, please let me know by commenting bellow.  

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন