KBC offline Quiz Answer 26 October 2021

KBC Offline Quiz Answers Today 22 October 2021

Kaun Banega Crorepati or KBC is a popular TV game show, hosted by Amitabh Bacchan. It is more interesting because the audience can take part in this hot show by playing KBC play along from their mobile. Beside regular questions during the show, mobile users can play 24*7 KBC offline game and increase their points.

In this post I'll share the answers of KBC offline quiz of 26th October. These are equally important for competitive exam. So, I've added some more information to the questions.

KBC offline Quiz Answer by BengaliGK (26 October, 2021)

1) Which Bollywood personality has launched an online platform called “Pravasi Rojgar” to help migrants find job opportunities?

A. Nana Patekar
B. Nawazuddin Siddiqui
C. Sonu Sood
D. Amitabh Bachchan

Correct Answer – C. Sonu Sood

2) Paris is the capital of which country?

A. France
B. Austria
C. Italy
D. Greece

Correct Answer – A. France

3) How many molar teeth does an adult human normally have?

A. 6 Molar Teeth
B. 8 Molar Teeth
C. 10 Molar Teeth
D. 12 Molar Teeth

Correct Answer – D. 12 Molar Teeth

4) How many minutes was the longest recorded points in the history of tennis?

A. 25 Minutes
B. 1 Hour
C. 29 Minutes
D. 28 Minutes

Correct Answer – C. 29 Minutes

5) Which of the following book is written by Chetan Bhagat?

A. One Arranged Murder
B. Devdas
C. History
D. Urvashi

Correct Answer – A. One Arranged Murder

6) From where do male mosquitoes get their food?

A. Human Blood
B. Dung and Debris
C. Sap of Plants
D. Animal Blood

Correct Answer – C. Sap of Plants

7) Which is the first High Court in India to begin live-streaming of court proceedings?

A. Madras High Court
B. Gujarat High Court
C. Bombay High Court
D. Delhi High Court

Correct Answer – B. Gujarat High Court

8) St David’s. St Thomas and St James Park railway stations are in which city of England?

A. Exeter
B. Cambridge
C. Manchester
D. Birmingham

Correct Answer – A. Exeter

9) Which European country has the highest number of lakes?

A. Russia
B. Germany
C. United Kingdom
D. Finland

Correct Answer – D. Finland

10) In which plan the phase of heavy industrailisation was initiated?

A. 2nd five year plan
B. 1st five year plan
C. 3rd five year plan
D. 4th five year plan

Correct Answer – A. 2nd five year plan

If you regularly play KBC offline quiz, then please visit this blog.

KBC offline quiz answers of all dates.

If my post is helpful, please let me know by commenting bellow.  

Post a Comment

নবীনতর পূর্বতন